Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

I am a lip balm addict ep2

Μπορεί μέχρι τώρα να είχα μια μικρή αμφιβολία αλλά τώρα το ξέρω...      I am a lip balm addict! Είναι πλέον σίγουρο. Μια βόλτα από τα Sephora του Mall ήταν αρκετή. Καθώς έκανα μία απλή και αθώα βόλτα ανάμεσα στους διαδρόμους, έπεσα πάνω στο stand της Crazy priorities. Τα lip balm στέκονταν εκεί και ήταν σαν να μου έλεγαν " δεν μπορείς να φύγεις χωρίς να μας πάρεις μαζί σου ". Αυτό και έκανα.

Αγόρασα τέσσερα από τα συνολικά επτά που έχει η εταιρία.






Η προσωπική μου άποψη είναι πως τα balm αυτά δεν κάνουν για θεραπεία. Αλλά αν τα χείλια είναι σε καλή κατάσταση και απλά θέλετε να τα κρατάτε ενυδατωμένα τότε είναι αρκετά καλά. Έχουν και μερικά από αυτά ένα ελαφρύ χρωματάκι που τα κάνει τα χείλη απόλυτα φυσικά και δροσερά. Ιδανικά για μία πρωινή βόλτα ή για τα ψώνια του supermarket ή και για μέσα στο σπίτι. Για περιπτώσεις δηλαδή που θα θέλετε να είστε περιποιημένες  και φρέσκες χωρίς όμως να είστε βαμμένες. 


Τα balm αυτά έχουν μια πραγματικά ελαφριά μυρωδιά ( εκτός από το chocolate που η μυρωδιά του είναι έντονη, και δεν μου αρέσει καθόλου αν και λατρεύω την μυρωδιά της σοκολάτας ) αλλά όχι κάποια ιδιαίτερη γεύση και δεν κάνουν τα χείλη να κολλάνε καθόλου. Από αριστερά προς τα δεξιά είναι το fragola, το apple και το chocolate. Το κίτρινο δεν υπάρχει στην φωτογραφία καθώς δεν έχει ιδιαίτερο χρώμα, κάνει όμως τα χείλη να γυαλίζουν. Το fragola και το apple δεν φαίνονται και πολύ καλά στη φωτογραφία αλλά δίνουν ένα ελαφρύ ροζ και ένα ελαφρύ κοκκινάκι στα χείλη ενώ το chocolate θα έλεγα ότι δίνει ένα σκούρο σάπιο μήλο και όχι καφετί όπως θα ήταν το αναμενόμενο. 




Δυστυχώς πέταξα την απόδειξη αλλά αν θυμάμαι καλά κοστίζουν 2,90euro το ένα αλλά από δύο και πάνω είχε 20% έκπτωση.

Ένα μείον που έχω να τους προσάψω είναι η άσχημη μυρωδιά του chocolate και το ότι η υφή τους είναι τέτοια που τελειώνουν σχετικά γρήγορα.

Πείτε μου εσείς πιο lip balm προτιμάτε ;)

2 σχόλια:

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook