Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Lierac - Το νέο συμβολο ομορφιάς τους!

Here I am again my cupcakes!!!!

Η μέρα σήμερα είναι λίγο κρύα αλλά και τόσο φωτεινή!!! Μου θύμισε εκείνο το πρωινό πριν από έναν ακριβώς μήνα. Στον 6ο όροφο του N.J.V. Athens Plaza!!!! Κάποιοι ήθελαν να ανακαλύψουμε μαζί 


"Το φως στην γυναικεία και αντρική επιδερμίδα"

Jump In and 

Μια πρόσκληση ήταν αρκετή!


Μόλις το ρολοί έδειξε 12.00 λέξεις όπως ανάγκη,  επιθυμία, φωτεινότητα, καινοτομία με γέμισαν με ανυπομονησία! Ήθελα να μαθω κι'άλλα, κι'άλλα, κι'άλλα!!!


Σύμφωνα με τους ειδικούς της Lierac (οι οποίοι μας άφησαν πραγματικά εξτασιασμένους από την λεπτομερή τους ανάλυση και τεχνολογία που κρύβετε πίσω από την εταιρεία) η καινοτομία Luminescence μπορεί να τα προσφέρει όλα αυτά όχι μόνο σε μας αλλά και στον άνθρωπό μας!

Η καινοτόμος τεχνολογία του χρωμοσύμπλοκου, σε συνδιασμό με τα φυτικά λειαντικά εκχυλίσματα και τα φωτεινά περλε σωματίδια εξασφαλίζει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας, τόσο στο βάθος όσο και στην επιφάνεια της ενώ παράλληλα διορθώνει τις δυσχρωμίες, τις κηλίδες και τις κοκκινίλες.

Και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία την ντεχνολογία αυτή θα την βρείτε στα παρακάτω προϊόντα:
  • Luminescence Creme 

Μια κρέμα με μεταξένια και ιριδίζουσα λάμψη που αφήνει την επιδερμίδα βελούδινα απαλή και άμεσα ενυδατωμένη! Ιδανική για όλες τις γυναικες που επιθυμούν να αναδείξουν την κρυμμένη φωτεινότητα του προσώπου τους! Το άρωμα της... ένα μείγμα άγριου τριαντάφυλλο, γιασεμιού και γλυκού κεχριμπαριού που πραγματικά σαγηνεύει!

  • Luminescence serum

Ο πρώτος ορός σχεδιασμένος για να πετύχει την απόλυτη φωτεινότητα. Δρα τόσο στην επιφάνεια όσο και στο βάθος της επιδερμίδας του προσώπου. Είναι γαλακτώδης, ελαφρύς και ιριδίζων και έχει και αυτός το ίδιο σαγηνευτικό άρωμα!

Και πριν τρέξετε στο πιο κοντινό σας φαρμακείο για να τα αγοράσετε δείτε τι μπορείτε να κάνετε δώρο στον άνιρωπό σας τώρα τις γιορτές...

  • Premium fluide anti-age integral

Μια κρέμα ιδανική για άντρες άνω των 35 και για όλους τους τύπους δέρματος. Το εκχύλισμα της πιπερώδους μέντας μειώνει τους ερεθισμούς από το ξύρισμα και όχι μόνο, και η γλυκερίνη φροντίζει για την απαλότητα και την ενυδάτωση που θέλει τόσο εκείνος όσο και σεις!!!!!!
Αυτό το δώρο βέβαια, να το δώσετε διευκρινίζοντας σε όλους τους τόνους ότι τα αποτελέσματα του θέλετε να τα χαίρεστε ΜΟΝΟ εσείς ;) !!!! 
(Επίσης, για να σας πω και τα παρελκόμενα .... σε αυτό το σημείο συζητήθηκε εδώ πολύ και το θέμα του μοντέλου που κάνει την αντρική διαφήμιση LOL  αλλά κρατήστε το μυστικό.... )


Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την Έλλη, την Αλεξάνδρα, την Κλαίρη, την Αμαλία και ασφαλώς την κα Farida Daoud Almodovar (αντιπρόεδρο της Lierac Paris) για εκείνο το υπέροχο πρωϊνό το οποίο ήταν γεμάτο λάμψη και ζωντάνια! Με την παρουσίαση τους νομίζω πως θύμισαν σε όλες τις παρευρισκόμενες πόσο σημαντικό είναι να αναδείξουμε και πάλι την εσωτερική μας φωτεινότητα!!!!!




p.s. Από δω και πέρα κάθε Κυριακή θα υπάρχει ανοιχτό blog hop για 24 ώρες. Λεπτομέρειες για το τι είναι το blog hop θα βρείτε εδώ! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε κάθε Κυριακή!!!!


If you are big on all things internet, please subscribe to my blog and/or join the fan club on Facebook Cute&GirlyDMS , or Twitter CuteandGirlydms, or you can do all three!!!!!!!!!!!


4 σχόλια:

  1. Οοο!!! Τι τέλεια που φαίνονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι! δεν ειναι! και η ιδεα του να ξαναβγαλεις στην επιφανεια την χαμενη φωτεινοτητα της επιδερμιδας μου αρεσει πολυ!

      Διαγραφή
  2. Αχχχ υπεροχα φαίνονται! το serum θελω κ γω πολύ να το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το to serum έχει γίνει πλεον απο τα αγαπημένα μου! αφηνει το δερμα τοσο μαλακο κ ενυδατωμενο! καμια φορα φοραω μονο αυτο κ τπτ αλλο!

      Διαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook