Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Let's Pack...!!!

Όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο εμείς πάμε ...

ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!


Αν λατρεύετε την απόλυτη οργάνωση τότε είστε σαν και μένα. Αυτό που θα σας κάνει να απολαύσετε κάθε στιγμή της προετοιμασίας είναι το πλάνο και μερικά ιδιαίτερα tips.

Πριν φύγουμε λοιπόν ας να μοιραστούμε τα μυστικά μας. Τι λέτε;;;

Οι μέρες αλλά και ο τόπος που θα πάμε διακοπές είναι τα δύο βασικότερα στοιχεία που θα καθορίσουν το είδος των ρούχων αλλά και το μέγεθος της βαλίτσας μας.  Αν βέβαια είστε και σεις overpacker τότε η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται να οργανωθείτε λίγο περισσότερο. Το σίγουρο είναι ότι δεν είστε οι μόνες και δεν χρειάζεται να νιώθετε άσχημα γι' αυτό. Η οικογένειά μας έχει πολλά μέλη και χωράει ακόμα περισσότερα...!!!

Εγώ προσωπικά λατρεύω να παίρνω μαζί μου όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα τόσο για να νιώθω χαρούμενη όσο και για να νιώθω ασφαλής. Πιστεύω πως καλύτερα θα είναι να μην χρησιμοποιήσω κάτι που πήρα μαζί μου παρά να το χρειαστώ και να σκέφτομαι πως θα έπρεπε τελικά να το είχα βάλει στη βαλίτσα μου. Κάτι τέτοιο θα μου χάλαγε πραγματικά τη διάθεση. 

Για να στριμώξουμε λοιπόν τα πάντα στη βαλίτσα ξεκινάμε με το καλό δίπλωμα των ρούχων αλλά και τη σωστή οργάνωσή τους μέσα στη βαλίτσα. Για το λόγο αυτό βρήκα το τα παρακάτω video στο youtube και σκέφτηκα να τα μοιραστώ μαζί σας. 





Επειδή όμως αυτό δεν είναι αρκετό πάμε να δούμε μαζί μερικά extra tips:

  • Δοκιμάστε να βάλετε τα ρούχα σας πάνω στο κρεβάτι σας ή ακόμα και το πάτωμα ανοιχτά ώστε να δείτε ποιος είναι ο συνδυασμός που σας αρέσει περισσότερο και σκεφτείτε που ακριβώς θέλετε να φορέσετε το κάθε τι. Έτσι θα σας είναι πιο εύκολο να αφαιρέσετε μερικά ρούχα. 
  • Σκεφτείτε επίσης με τι παπούτσια αλλά και ποια κοσμήματα θα φορέσετε τα συνολάκια που θα πάρετε μαζί σας και προσπαθήστε να ανακυκλώνετε τα ίδια και ίδια με μικρές παραλλαγές. 
  • Προσπαθήστε να δοκιμάσετε όλα τα makeup looks που ταιριάζουν με τα ρούχα σας ώστε να μην πάρετε μαζί σας όλα σας τα κραγιόν. Δοκιμάζοντάς τα από πριν θα ξέρετε ότι θα μπορείτε να αναπαραστήσετε τα look που επιθυμείτε έχοντας μαζί σας τα απαραίτητα.
  • Αν μπορείτε να αγοράσετε θήκες για να βάλετε τα ρούχα σας φροντίστε να έχουν διαφορετικό χρώμα. Έτσι αν ανήκετε σε αυτούς που δεν τους αρέσει να αδειάζουν τη βαλίτσα τους θα μπορείτε εύκολα να βρίσκετε τα ρούχα σας χωρίς να τα ανακατεύετε, να τα ανακατεύετε και να τα μπλέκετε. 
  • Χρησιμοποιείστε μία λίστα στο κινητό σας με όσα πήρατε μαζί σας. Στο ταξίδι σας σημειώστε τι τελικά δεν χρησιμοποιήσατε ώστε να μην ταξιδέψει μαζί σας την επόμενη φορά αλλά και όσα σας έλειψαν ώστε στο επόμενο ταξίδι σας να έχουν στη βαλίτσα σας το χώρο που τους αναλογεί. 
  • Αφού τελειώσετε με τα πάντα ψεκάστε όλα τα ρούχα της βαλίτσας σας με το άρωμα που έχετε σκοπό να πάρετε μαζί σας. Έτσι όταν φτάσετε στον προορισμό σας και την ανοίξετε θα νιώσετε ζεστασιά και καλή διάθεση. 
  • Μην ξεχάσετε να βάλετε στην τσάντα σας μερικές πλαστικές σακούλες. Θα δείτε ότι θα τις χρησιμοποιήσετε και θα τελειώσουν πριν καλά καλά το καταλάβετε. 
  • Ακόμα και αν χωρίσετε τα προϊόντα μακιγιάζ σας από τα αφρόλουτρα και τις κρέμες σας βάλτε τα δεύτερα σε έξτρα μικρά πλαστικά σακουλάκια που να κλείνουν καλά ώστε ακόμα και αν συμβεί κάποιο ατύχημα να μην χάσετε τις πρώτες ώρες των διακοπών σας καθαρίζοντας όλα τα υπόλοιπα. 
  • Στο τέλος θα χρειαστείτε λίγο χώρο στη βαλίτσα σας για να γυρίσετε παρέα με τα σουβενίρ που αγοράσατε. Γι' αυτό καλό θα ήταν στην αρχή του ταξιδιού να μην είναι ασφυκτικά γεμάτη.

Τώρα είστε σχεδόν έτοιμες!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλή παρέα και καλή διάθεση! 

Καλά να περάσετε!!! Και μην ξεχαστείτε. Αν έχετε και σεις travel tips μην ξεχάσετε να τα μοιραστείτε μαζί σας. Πιστέψτε με, ποτέ δεν είναι αρκετά....


Μέχρι την επόμενη φορά να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας!!!!


2 σχόλια:

  1. Συμφωνω απολυτα με ολα! Kαι κυριως με τη θετικη διαθεση!!!!
    Have fun, κουκλα μου!
    ΣΣΣΣΣΣMOYTΣ πολλα-πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να σου πω την αλήθεια και γω θέλω να μην έχω την έννοια πως κάτι μου λείπει!! ευχαριστούμε για τα tips! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook