Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Back to YouthLab !!!

Αυτό που μου αρέσει από στον κόσμο της ομορφιάς είναι ότι πάντα έχει κάτι νέο να μου δείξει.   Συχνά ακούω για brands που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Για νέες ιδέες, νέες έρευνες, νέα προϊόντα ... 

Το συναίσθημα όμως που με πλημμυρίζει όταν επιστρέφω σε ένα brand πολύ αγαπημένο είναι μοναδικό. Δεν ξέρω αν σου έχει συμβεί ποτέ αλλά είναι σαν να επιστρέφω σπίτι μου. Νιώθω άνετα, οικεία, ζεστά... 

Σήμερα λοιπόν θα ήθελα να επιστρέψουμε μαζί εκεί που εγώ νιώθω σαν στο σπίτι μου. 

Στη Youthlab!!!!

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά στα δύο περίπου χρόνια που γνωρίζω την εταιρεία και έχοντας δοκιμάσει πλέον πολλά από τα προϊόντα της νιώθω ότι έχει αποκτήσει μία ξεχωριστή σχέση στην καρδιά μου! Μία σχέση εμπιστοσύνης!


Σου είχα ξαναμιλήσει γι' αυτή πριν περίπου 1,5 χρόνο (εδώ) αλλά σε περίπτωση που δεν θυμάσαι θα σου υπενθυμίσω απλώς ότι 
  • Τα ελληνικά δερμοκαλλυντικά YOUTH LAB. ενισχύουν το μεταβολισμό της επιδερμίδας και χαρίζουν ορατά πιο νεανική όψη. 
  • Είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens ή γλουτένη και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.
  • Σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα σε συνεργασία με Έλληνες επιστήμονες.
Τώρα δεν μπορεί... Αρχίζεις να καταλαβαίνεις γιατί κόλλησα τόσο πολύ μαζί τους. Έτσι δεν είναι;;;

Σήμερα λοιπόν θέλω να μοιραστώ μαζί σου την άποψή μου για τα 2 πιο τελευταία προϊόντα που δοκίμασα. 



-> Το πρώτο είναι το Oxygen Cleansing Milk!



Όπως σε όλα τα προϊόντα η συσκευασίες είναι πολύ προσεγμένη ενώ ανήκει στην κίτρινη σειρά που είναι για ιδανική για κανονικά και ξηρά δέρματα.

Πρόκειται για ένα δροσερό γαλάκτωμα καθαρισμού με πλούσια υφή που οξυγονώνει, καταπραΰνει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Έτσι επαναφέρει τη λάμψη & τη φωτεινότητα της, ενώ απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ, χωρίς να διαταράσσει τα φυσικά επίπεδα υγρασίας του. 

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι έχει μία πολύ ωραία βελούδινη υφή και το ακόμα καλύτερο είναι ότι δεν υποθέτω ότι το πρόσωπό μου είναι καθαρό μετά τη χρήση αλλά ξέρω γιατί το νιώθω ότι είναι πραγματικά καθαρό και μαλακό. Έχει επίσης ένα πολύ ευχάριστο και διακριτικό άρωμα ιδανικό για να μην ενοχλεί ενώ με λίγη ποσότητα σε ένα cotton pad μπορώ να αφαιρέσω ακόμα και το πιο σκληρό αδιάβροχο μακιγιάζ. 

Ενεργά Συστατικά
• Ριβόζη, δισακχαρίτης από καλαμπόκι που αυξάνει την κυτταρική αναπνοή και αποκαθιστά τα ενεργειακά
αποθέματα του κυττάρου
• Trimethyl Glycine, αμινοξύ που ενισχύει την ενυδατική ομοιοστασία των κυττάρων
• Προβιταμίνη Β5 που αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα
• Έλαιο Καλέντουλας, με καταπραϋντική δράση
• Χυμός Αλόης, με ενυδατική και καταπραϋντική δράση
• Εκχύλισμα Χαμομηλιού, με αντιφλεγμονώδη και κατά των ερεθισμών δράση


Συστατικά:
Aqua, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-3 Stearate, Sodium Stearoyl Lactylate, Myristyl Myristate, Butylene Glycol, Panthenol, Isodecyl Salicylate, Glyceryl Caprylate, Betaine, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Cycloexasiloxane, Tocopheryl Acetate, Ribose, Calendula Officinalis Oil,  Xanthan Gum, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Phytate, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Glycerin, Chlorphenesin,  Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, BHT, Parfum (Fragrance)

Ποσότητα: 200ml / Διάρκεια ζωής: 12 μήνες / Τιμή: 14 ευρώ



-> Το επόμενο είναι το Daily Cleanser!


Και αυτό ανήκει στην κίτρινη σειρά και αυτό γιατί μετά το καλοκαίρι το δέρμα μου φαίνεται να έχει αλλάξει συνήθειες και να έχει γίνει λίγο πιο ξηρό απ' ότι ήταν.

Με σχεδόν ημιδιαφανή συσκευασία, μου επιτρέπει να βλέπω πόσο προϊόν έχω να χρησιμοποιήσω ακόμα για να μπορώ να προμηθευτώ στην ώρα μου τον αντικαταστάτη του. 

Το Daily Cleanser Normal_Dry Skin είναι ένα gel καθαρισμού που στην επαφή του με το νερό δημιουργεί πλούσιο αφρό, ικανό να απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ, χωρίς όμως να διαταράσσει τα φυσικά επίπεδα υγρασίας του δέρματος. Αν μάλιστα το συνδυάσεις με το προηγούμενο προϊόν τότε είναι σίγουρο ότι η επιδερμίδα σου το βράδυ θα είναι απίστευτα καθαρή!!! Επαναφέρει τη λάμψη & τη φωτεινότητα της επιδερμίδας, αφήνοντάς την επαρκώς ενυδατωμένη και απαλή/

Εγώ όμως λατρεύω να το χρησιμοποιώ το πρωί γιατί μου δίνει αυτή την αίσθηση της φρεσκάδας και της αναζωογόνησης που θέλω για να ξεκινώ τη μέρα μου! 


Λόγω του πλούσιου αφρού του είναι ιδανικό για να χρησιμοποιείται με beauty gadgets όπως το Clarisonic. Αν όμως είναι πολύ ακριβό για σας υπ΄αρχει και το δικό τους beauty tool που είναι απίστευτα μαλακό, ελαφρυ και εύκολο στη μεταφορά!

Ενεργά Συστατικά
• Σύγχρονα Επιφανειοδραστικά από Αμινοξέα, απομακρύνουν τους ρύπους και το μακιγιάζ, χωρίς να αφυδατώνουν

• Εκχύλισμα φύλλων Eλιάς, παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και απαλή υφή, ενώ δρα αντιμικροβιακά
• Cocoglucoside, ισχυρή ενυδατική δράση, καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα
• Sodium PCA, Sodium Lactate, Fructose Urea και Inositol, ενυδατώνουν, αποτρέπουν τη διαδερμική απώλεια νερού, τονώνουν και ενεργοποιούν την ανάπλαση του δέρματος.

Συστατικά:
Aqua (Water), Sodiun Lauroamphoacetate, Sodium Cocoyl Glycinate, Cocobetaine, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Lauryl Glucoside, Methyl Propanediol, Caprylyl Glycol, Phenyl Propanol, Cocoglucoside, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Glycerin, Sodium PCA, Sodium Lactate, Inositol, Niacinamide, Urea, Glycine, Fructose, Phosholipids, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Disodium EDTA.


Ποσότητα: 200ml / Διάρκεια ζωής: 12 μήνες / Τιμή: 12 ευρώ


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιον προϊόν της Youth Lab; Αν ναι πιο; Σας άρεσε;

Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάτε να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας!


~  Τα προϊόντα της Youth Lab μπορείτε να τα βρείτε τόσο στο site τους  (εδώ) όσο και σε επιλεγμένα φαρμακεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for visiting my blog & taking time to leave me a comment❣❣❣
I really appreciate it ❣❣❣

Instagram & Facebook